Αγιοφάραγγο

Περάστε μια μέρα μαζί μας και απολαύστε ένα ταξίδι με βάρκα στο διάσημο Αγιοφάραγκο. Το Αγιοφάραγγο είναι ένας ειδυλλιακός προορισμός με μια πανέμορφη παραλία. Μετά από περίπου δύο ώρες φτάνουμε στη ρομαντική παραλία σε μια φυσική αψίδα που σχηματίζεται από τη θάλασσα, όπου μπορείτε να απολαύσετε το νερό και τον ήλιο στην παραλία, να κολυμπήσετε, ή να βουτήξετε στα καθαρά νερά της Μεσογείου. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να επισκεφθείτε τα απειλούμενα είδη του Κρι Κρι, το κρητικό αγριοκάτσικο. Το ταξίδι περιλαμβάνει επίσης μπάρμπεκιου στην παραλία.

Η παραλία στην έξοδο του φαραγγιού είναι εντυπωσιακή, με ψιλό βότσαλο και κρυστάλλινα νερά, τα οποία είναι συνήθως πολύ ήρεμα, κάνοντας το τοπίο να μοιάζει με αυτό που μπορείτε να βρείτε σε μια κάρτα. Είναι ένας όμορφος κόλπος με ασβεστόλιθο παρόμοιο με αυτό που μπορείτε να βρείτε στα Μάταλα, με χρυσή άμμο και καθαρά κρυστάλλινα νερά.

Για να φτάσετε εκεί, είτε πρέπει να διασχίσετε το φαράγγι είτε να πάρετε το καράβι μας από τον Κόκκινο Πύργο.
Συνιστούμε ανεπιφύλακτα το σκάφος, καθώς μπορείτε να απολαύσετε την εκπληκτική θέα με ιδιωτικό τρόπο. Στο δρόμο θα δείτε μεγάλες σπηλιές στις οποίες οι ερημίτες του Αγίου Αντωνίου ζούσαν απομονωμένοι, με ένα πηγάδι.
Η παραλία Αγιοφάραγκο είναι ένα φυσικό μνημείο που θα ανταμείψει την επίσκεψή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες ή κρατήσεις επικοινωνήστε μαζί μας.

Gallery