Το καταδυτικό μας σκάφος

Το καταδυτικό σκάφος "Γιώργος Λ." έχει μήκος 9 μέτρα (29ft) Cruise - με δύο κινητήρες (330HP) & (30HP)


Το καταδυτικό μας σκάφος μας είναι πραγματικά άνετο και πλήρως εξοπλισμένο με 1 διπλό κρεβάτι, μικρή κουζίνα, καθιστικό (μπορεί να φιλοξενήσει 4 άτομα) και τουαλέτα για κρουαζιέρες και καταδύσεις γύρω από τον Κόκκινο Πύργο, την Αγία Γαλήνη, τα Παξιμάδια, το Αγιοφάραγγο και τους Καλούς Λιμένες.


Η κατάδυση στα κρυστάλλινα νερά θα είναι μια αξέχαστη εμπειρία που ανυπομονούμε να πάτε ξανά! Μπορείτε επίσης να φέρετε έναν φίλο που δεν καταδύεται για να συμμετάσχετε στο όμορφο ταξίδι μας!

 


Μπορείτε να συνδυάσετε καταδύσεις και εκδρομές με τους φίλους σας μαζί! Μπορείτε να απολαύσετε καταδύσεις με σκάφος, ενώ οι φίλοι σας απολαμβάνουν κολύμπι, ηλιοθεραπεία και κρουαζιέρες στη μαγική νότια ακτή της Κρήτης!

Όλοι πρέπει να απολαύσουν τις όμορφες μέρες στην Κρήτη! Χαρίστε στον εαυτό σας καταδύσεις και απολαύστε την υπέροχη θέα!


Το «Γιώργος Λ.» είναι διαθέσιμο και για ιδιωτική ναυσιπλοΐα! Συγκεντρώστε τους φίλους σας και ξεκινήστε την ημέρα με κατεύθυνση προς τις ακτές της Νότιας Κρήτης… Μπορείτε να οργανώσετε το πρόγραμμά σας με τον δικό σας τρόπο! Μια μοναδική εμπειρία σας περιμένει!

 


Επικοινωνήστε μαζί μας για διαθεσιμότητα και τιμές.